12.11.2013 г., 18:36 ч.

* * * 

  Поезия
401 0 1

това, че съм дошла,

не означава, че ще остана...

това, че ти се усмихвам сега,

не означава, че след малко

няма да стана зла...

това, че те гледам любовно сега

не означава, че после 

ще си мисля за любов,

това, че нежно съм опряла глава

на твоето рамо

не е знак, че  след малко

няма да се обърна

на другата страна...

дошла съм,

но имам ли причина да остана?

тук съм... и какво,

важно е какво ще бъде след това...

всеки може да хване златната рибка -

случайно, на късмет,

но не всеки може да съумее

да не я изпусне...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??