8.12.2018 г., 12:57 ч.

****** 

  Поезия » Друга
317 0 1

На този свят не мога вече да живея.
Поетът или тялото - едното ще умре.
За красота и топлина копнея,
но хората около мен са зверове...

 

Аз нямам сили вече да се боря.
Любимата - и тя дори изневери.
Живея, крепейки се на мойта воля,
но трудно е, жестоко ме боли...

 

Аз ще умра - това е неизбежно,
но кое ли първо ще умре у мен?
Любовта я няма, любя нежно
звездите, под които съм роден.

© Красимир Всички права запазени

"Където и да идеш, коренът ще те дърпа към дома. "

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??