18.05.2007 г., 9:07 ч.

* * * 

  Поезия
572 0 2

Животът, това е сцена с декори,
където играе всеки своята роля.
Някои могат да плачат,
без дори да боли.
Колко мислиш, че значат
"две хубави очи"?
Други търсят страдание
и под вола - теле,
и с това тяхно старание,
спектакълът свършва зле.
Само ролите кой ги раздава,
че не всички си пасват, уви!
Обещават ли на актьорите слава,
а на продуцента - много пари?
Дори след шумно паднала завеса,
критиката упорито ще мълчи.
И кой сега държи правата за пиесата -
Господ Бог или самият ти?!

© Ивелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??