Един а никога самотен
Един а винаги щастлив
Двама но самотници
Двама но нещастници
Аз бях една и щастлива
Появи се ти
И унищожи стената
Но така и не разбрах че си с мен
С теб бяхме самотни души
Който се грееха на жарта
На вече отминалата страст
Не се заблуждавай че имаше любов
В погледата ти виждах усмивка
Но това беше фалшивата усмивка
Усмивка на заблудата
Недей да отричаш няма
Нищо лошо в това което казвам
По добре истината да си признаем сега
Отколкото да подържаме една лъжа
Ти кога си чувал в човека
Разум и чувства да управляват
Аз чувствата избрах
И за това едничка ще бъда аз
И душата моя от жарта ще живее© Ели Всички права запазени
Но може ли едно въпросче,защо няма припинателни знаци?
Поздрав!