30.01.2013 г., 14:48 ч.

Един човек, а всъщност всичко 

  Поезия » Любовна
653 0 0

Даваш всичко и живееш за един!

Не искаш много,

искаш само един!

Жадуваш за един поглед,

за една прегръдка,

от ръката топла и погледът - горещ!

Мечтаеш, молиш се и вярваш,

само той да бъде добре...

И понякога, когато го погледнеш,

си казваш:

,,Достатъчно ли му давам аз, достатъчно добра

ли съм за него, стига ли му всичкото това?''

Щастлива си,

когато той е щастлив.

Тъжна си, когато очите му се пълнят със сълзи.

Тогава разкъсваш си душата, защото виждаш стичащите се сълзи

и тогава само го поглеждаш, за да видиш двете му мили очи.

Всеки ден, минута, час 

желаеш всичко да е с вас.

Да бъде до теб, да те държи за ръката.

Нежно да те целува и да ти казва:

,,Само ти си ми мечтата!''

А ти се стараеш само за това да иска навсякъде да бъде с теб,

да те обича с цялата си душа, 

за да си единствена за него на света!

Защото сърцето обича толкова силно само веднъж

и даваш всичко, което имаш,

за да видиш щастлив този мъж!!!

 

© Маги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??