14.02.2008 г., 9:47 ч.

Един ден на земята 

  Поезия » Философска
2386 0 1


Един ден на земята


Защо не сте тук, когато съм самотен?
Корабът на моето сърце е потопен.
Архангели, получихте ли моето съобщение?
Не съм готов за утрешното изпитание!
Отдавна гледайки ме ,се смеете на този плач.
Кошмарите, които сънуваме са нашият палач!
Един ден до мен, без вероятност и съмнения.
Един ден до мен, с радост и откровения.
Последния път беше ужасно!
Спи. Наспи се добре. Сега е вече късно.
Иска ми се утре да е моят ден на земята,
когато ще се възцаря в сърцата.

© Няма Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??