3.09.2007 г., 9:44 ч.

Един до друг 

  Поезия
658 0 0

Единъ до другъ - съ тебъ другари бѣхме.
Единъ до другъ - въ Рая и въ смъртьта.
Единъ до другъ - съ тебъ живѣхме и се смѣхме.
Единъ до другъ - опознахме любовьта.

Единъ за другъ - родени ние бѣхме.
Единъ за другъ - но сѫдбата друго отреди.
Единъ съ другъ - любовьта съ лъжи си пропилѣхме.
Единъ срещу другъ - съ болка въ гърди.

© Георги Аргиловъ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??