Sep 3, 2007, 9:44 AM

Един до друг 

  Poetry
664 0 0

Единъ до другъ - съ тебъ другари бѣхме.
Единъ до другъ - въ Рая и въ смъртьта.
Единъ до другъ - съ тебъ живѣхме и се смѣхме.
Единъ до другъ - опознахме любовьта.

Единъ за другъ - родени ние бѣхме.
Единъ за другъ - но сѫдбата друго отреди.
Единъ съ другъ - любовьта съ лъжи си пропилѣхме.
Единъ срещу другъ - съ болка въ гърди.

© Георги Аргиловъ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??