Мина миг и всичко е вече различно,
ти стана някак студен,
но какво, се чудя, за теб е типично
все по-различен с новия ден.
Мили думи, скъпи усмивки,
всичко изчезна сега.
Няма ги твоите безценни целувки,
няма я моята мечта.
Ти ме гледаш вече с други очи,
в които липсват лъчите, мечтите,
то толкова ясно личи,
не за нас греят звездите.
© Надежда Всички права запазени
с обич, Надежда.