7.06.2016 г., 8:41 ч.

Един на друг орисани 

  Поезия
690 3 10

Срещнах те в неведомата мисъл,
най-последния си кръстопът подминала.
Беше младостта за мен орисана,
след миража ми наречен минало.

Ехото на призрачното бъдеще
ни венча докоснати мистично
в непостигнатата обща къща,
там - под арката на вечно вричане.

© Младен Мисана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??