22.10.2008 г., 18:32 ч.

Един скучен следобед 

  Поезия » Любовна
613 0 3

Цигарен дим, безсмислени дебати.

Отпивам бавно чашата с кафе.

Лица до мен, до втръсване познати,

мелодия със остарял рефрен.

А някъде морето ме примамва

с лазурната си синева.

Там някъде и любовта ме чака.

Как искам с птиците да полетя.

© Бояна Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??