22 oct 2008, 18:32

Един скучен следобед 

  Poesía » De amor
612 0 3

Цигарен дим, безсмислени дебати.

Отпивам бавно чашата с кафе.

Лица до мен, до втръсване познати,

мелодия със остарял рефрен.

А някъде морето ме примамва

с лазурната си синева.

Там някъде и любовта ме чака.

Как искам с птиците да полетя.

© Бояна Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??