Oct 22, 2008, 6:32 PM

Един скучен следобед 

  Poetry » Love
611 0 3

Цигарен дим, безсмислени дебати.

Отпивам бавно чашата с кафе.

Лица до мен, до втръсване познати,

мелодия със остарял рефрен.

А някъде морето ме примамва

с лазурната си синева.

Там някъде и любовта ме чака.

Как искам с птиците да полетя.

© Бояна Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??