18.04.2020 г., 9:23 ч.

На онеправданите 

  Поезия » Гражданска
555 0 0

Аутсайдери ви наричат те,

а аз - мои братя бедни.

Да живеете добре ми е мечтата,

но засега сте жертви бледни.

 

Вие плачете, аз зная,

о, роби на труда нещастни,

вие жадувате за рая,

а ви терзаят алчни частници.

 

В тоя мрак аз искам

светлина да ви озари,

а не да сте потиснати

за едните пусти пари.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??