10.09.2007 г., 14:49 ч.

Единствена 

  Поезия
737 0 15

Дали съм във съня единствена
или в сянката на другите жени
се крия в слепота убийствена,
в сълзящи и невиждащи очи?



Открий ме в страсти несъбуждани,
в люлката на времето приспани,
с мечти изгнанни и прокуждани,
в неизвестност скътани, прибрани.



Завиждах ти за твоята реалност,
изплетена с конец и тънички игли,
благородно, с нотка на прощалност,
че бях във нея, но сега не съм - уви!

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??