21.12.2017 г., 18:07 ч.

Единствена 

  Поезия
512 0 0

Единствена

пролуката

във сетивата,

през която иде

истината.

Не търси разрешения,

не спестява отговора

на трудните въпроси.

Посреща всеки,

достоен

и нечист,

и дава дара си.

Единствена 

пролуката,

която се отваря

в най-трудния ти миг.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??