22.01.2017 г., 18:18 ч.

Единствената 

  Поезия » Друга
1078 3 1

Образа ти пазя,

в мислите ми плахо си стои.

Един ден, ако не виждам,

знам, че с мен ти там ще си.

 

Гласът ти нежен

тихичко в главата ми шепти.

Един ден, ако не чувам,

той за мене ще звучи.

 

Думите ти – силни,

със сърцето си помня до една.

Един ден, ако не мечтая,

те ще ме изправят на крака.

© Янита Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

21 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??