Кажи ми какво
чувства сърцето ти.
Кажи ми го
единствено на мен.
Нали знаеш, че те усещам
всеки божи ден.
Довери ми се
и ще плуваш сред любов.
Усмихни се тихо
и се радвай на живота нов.
Обичай ме така,
както само ти умееш.
Създай ме за себе си,
песен, която вечер пееш.
Потърси ме в копнежа
на утрото небесно синьо.
Намери ме в радостта
от розите в градината.
Ще потъна в очите ти,
две вълшебни езера.
Искам те цялата,
най-нежна и добра.
© Васил Георгиев Всички права запазени
Винаги улавяш най-прекрасните мигове в любовта, Поете.
Прекланям се!