23.06.2020 г., 21:00 ч.  

Една година без Д-р Бианка Габровска (Wendy) 

  Поезия » Гражданска
483 0 3

Бианка

се себераздава

 

и ни в стиха си

приютява!

 

И в него трайно

се остава,

 

мълчи се

и се съзерцава!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??