27.03.2006 г., 18:26 ч.

Една жена 

  Поезия
895 0 2

   ЕДНА ЖЕНА
           (на Мария А.)

 
Една жена уж така обикновена,
Но толкова различна в любовта,
И потопен в страстта й дивна
На жена почувствах пак вкуса.

Една жена уж от плът изтъкана,
Но с толкова нежна и чудна душа,
В която потопен като в океана
На живота пак усетих сладостта.

Една жена по женски своенравна,
В чувствата променлива като пролетта,
Но защо ли така съм й благодарен
за миговете, в които имах крила.

 

© Светослав Статев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??