20.09.2016 г., 9:19 ч.

Една жена (на нея) 

  Поезия » Любовна
833 3 7

Дали защото
те обичам,
та светът
е в синьо...

 

Или пък-
една жена-
осмисля
пътя
извървян...?!

 

Една жена-
стоплила 
душата ми
във мрака...

 

Непитаща-
пиян ли съм
от обич,
дали от вино?!

 

Обичаща...?! И нека-тя
не бъде
спомен
изживян...

 

А като 
любима,
в бурите
на прага-
мен-друмника-
да чака...!

© Шани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??