16.11.2006 г., 22:08 ч.

Една кристална капка светлина 

  Поезия
957 0 4
Една кристална капка светлина
се хлъзна по стъклото на очите ми.
И времето се сгуши от вина,
как лесно само от лика ми се лиши...

Остави нежно-бисерна следа
дълбоко някъде в душата на съзнанието -
една кристална глътка светлина
в окото ми се хлъзна... И остана.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??