Nov 16, 2006, 10:08 PM

Една кристална капка светлина 

  Poetry
908 0 4
Една кристална капка светлина
се хлъзна по стъклото на очите ми.
И времето се сгуши от вина,
как лесно само от лика ми се лиши...

Остави нежно-бисерна следа
дълбоко някъде в душата на съзнанието -
една кристална глътка светлина
в окото ми се хлъзна... И остана.

© Румяна Славкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??