5.12.2007 г., 9:46 ч.

Една любов 

  Поезия » Любовна
735 0 8
Една любов

Една любов си отиде неизказана.
Една любов бе от времето наказана.
Една любов във дрипи е облечена.
Една любов е на спомена обречена.
Една любов, тъй тиха и смирена.
Една любов, от безразсъдство прекратена.

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??