5 dic 2007, 9:46

Една любов 

  Poesía » De amor
741 0 8
Една любов

Една любов си отиде неизказана.
Една любов бе от времето наказана.
Една любов във дрипи е облечена.
Една любов е на спомена обречена.
Една любов, тъй тиха и смирена.
Една любов, от безразсъдство прекратена.

© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??