Dec 5, 2007, 9:46 AM

Една любов 

  Poetry » Love
742 0 8
Една любов

Една любов си отиде неизказана.
Една любов бе от времето наказана.
Една любов във дрипи е облечена.
Една любов е на спомена обречена.
Една любов, тъй тиха и смирена.
Една любов, от безразсъдство прекратена.

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??