5 дек. 2007 г., 09:46

Една любов 

  Поэзия » Любовная
736 0 8
Една любов

Една любов си отиде неизказана.
Една любов бе от времето наказана.
Една любов във дрипи е облечена.
Една любов е на спомена обречена.
Една любов, тъй тиха и смирена.
Една любов, от безразсъдство прекратена.

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??