27.04.2006 г., 0:16 ч.

Една любов 

  Поезия
1010 0 3
Какво подяволите аз направих?
чувствата си към едно момиче забравих,
дали да продължа напред
или да си мисля за теб,
не знам какво да правя вече
можеби времето ми изтече.

Ти ми каза:"Всичко беше лъжа!"
в този миг аз исках да умра,
мечтите ми се сринаха до край,
сърцето ми спря да бие май

Забога желая ти до мен да си,
не да съм залян от глава до пети,
с любовни кърваво червени сълзи.

Ти си момичето на моите мечти
моля те, при мен ти се върни!

© Станислав Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??