26.12.2007 г., 19:20 ч.

Една мечта  

  Поезия » Любовна
547 0 2
Всеки път, когато си до мен,
моите сълзи с устни изпиваш.
Зная, че и на тебе ти е трудно,
но зная и че отново ще сме заедно.
Зная, че ще те видя пак,
че образът ти ще даде светлината в този мрак.
Целувките ти ще ме спасят от самотата,
присъствието ти ще ми покаже на живота красотата.
Зная, че ще мине много време,
но един ден от разходка заедно ще се прибереме.
На всички ще можем да го кажем,
колко се обичаме на всички ще го покажем.
Мечтите в реалност ще превърнем,
албума стар със снимки ще отгърнем,
ще видим спомените си отново,
ще изживеем всеки миг заедно на ново.
Веднъж съберем ли се, заедно ще бъдем,
за раздяла за миг и дума няма да става,
време за самота при нас не ще остава.
Заедно ще бъдем и ще сме щастливи,
далеч от нас да бягат всички завистливи.
Щастието заедно силно ни зове,
на Бог съда ще ни призове,
за да увенчаем любовта си,
за да убиеме страха си.
Но заедно ще бъдем, аз го зная,
всеки ден за това единствено мечтая!...

© Роси Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??