15.05.2008 г., 0:30 ч.

Една мечта 

  Поезия » Любовна
959 0 3

И днес пак събудих се с мисълта

че ще докосна твоята ръка.

Усмивката ти ще ме успокои

и щастливи ще са дните ми

Станах с надеждата и пак не те видях

Смрачи се моят ден и всичко тъжно е около мен

Ще чакам аз деня във който пак ще ме прегърнеш

И лудо пак ще забие моето сърце

Но дали мираж ще си остане това и осъдена ще горя в самота

Моля те не ме лъжи и по-добре сама да съм си

И без теб ще намеря път със светлина,

но пак към тебе ще вървя

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??