10.06.2006 г., 13:42 ч.

Една нощ 

  Поезия
644 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

ЕДНА НОЩ

 

Сякаш съм скъпа и чуплива чаша в ръцете ти,

бродят пръсти с нежност безкрайна изплетени.

 

Блясък в очите ти тайно искри,
поглеждаш надолу, а аз пак съм в мечти!

 

Усещам гальовен дъх и всичко е спряло като че ли

Възможно ли е да караш тялото ми като струна да трепти?!?

 

Накъсано дихание в стая с ароматна свещичка

Боже, обичам да споделям с теб тази игричка!

 

Лудешки вплитащи се езици , бясно прелитащо ухание ,

заровени пръсти в косите, освободено и забравено съзнание!

 

Усещане от слети аромати и изкусително деликатна кожа

Влудяваш ме...побъркващо те искам отново в мойта ложа!

 

Оставяш ме с едва доловимия мирис на C-thru и

неустоимото желание за предстоящо me & you....

 

 10.06.06

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Натали!
  • готино е, може само малко да изпипаш от към страна на такт, но е добро
Предложения
: ??:??