12.01.2013 г., 17:35 ч.  

Една скромна поезия за самотата 

  Поезия » Бели стихове
950 0 2

Чудя се какво да напиша.

Гневът ме яде отвътре.

Моливите ми се чупят, 

не мога нищо да нарисувам, 

ядосана съм,

плача,

крещя, викам.

 

Напрежение. Училище. Стрес.

Три думи, а толкова много проблеми.

Прибирам се вкъщи сама,

ям сама, живея сама, израствам сама.

 

Имам някакви лица в стаята, 

на стената си... Плакати.

Хора, които може би няма да зърна никога.

Просто лист хартия, който не говори.

 

Излизам навън.

Тичам и крещя под дъжда.

Викам с все сила "ПОМОЩ".

И не чувствам никаква промяна...

© Мъченик на Изкуството Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за поправките.
  • Сложих ти точка в края на изреченията. Започваш всяко следващо с главна буква, би трябвало предишното да има някакъв препинателен знак!
Предложения
: ??:??