17.06.2008 г., 6:35 ч.

Една сълза... 

  Поезия » Любовна
495 0 6
Една сълза...


Една сълза по бузата се стече,

за миг поспря, а после продължи.
Дали съм тъжен ти ми рече.
Щастлив съм, мила, нежно я вземи.

Една сълза без думи ти говори,
показва път към моята душа,
защото няма думи да опишат
чувствата, тъй, както може тя.

Една сълза, изпълнена с надежда,
със много чувства, с мъничко тъга,
дори сърцето в нея се оглежда,
ще кажеш, че от там извира тя.

Една сълза, изпълнена с копнежи,
ще има винаги във моите очи,
за тебе е, огледай се във нея
и видиш ли се, с устни я вземи.

© Иво Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??