Цялата мъка
в мойта душа
събрах в една
отронена сълза.
Пареща от горест
и обида тежка,
тя ще мъсти
за всяка твоя грешка.
Наказва те
от думи по-кармично!
Върви,
не се обръщай,
за мен е вече
безразлично!
Сълзата щом допусна
да пророня,
оставам те,
любов не търся
и не гоня!
Солената сълза
ще разяде до край
сърцето ти
себично.
Не се плаши!
Не е любов
и не е нищо лично!
Не мразя,
нито пък обичам!
Сълзата болка
е последна,
която
думите удави
и спря ме,
да не ги изричам!
© Nina Toshich Всички права запазени
нито пък обичам!
Няма по-голямо наказание от безразличието!
Прегръдка, Никол!