25.07.2020 г., 11:11 ч.

Една усмивка 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
927 2 0

Поглеждам обратното в мене си.
Там е едно тъжно момиче...

То всъщност е затвор на малкото ми „аз”.
Тогава бягам и се усмихвам... с очи...

И ме виждате... такава каквато искам да бъда.

 

                                   © Павлина Петрова

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??