20.04.2013 г., 12:23 ч.

Една звезда на любовта 

  Поезия
442 0 0

Нека в този ден чудесен

ти докарам любовта,

да се чувстваш ти прекрасно

с всички хора на света.

 

Нека слънцето те грее

да ти стопли то душата

и да бъдеш ти до всички хора

обичани от теб.

 

От сърце ти пожелавам

в тоз прекрасен ден

поне една мечтица твоя да се сбъдне

и да станеш най-щастливата жена на този свят.

 

А вечерта, когато грейне луната

и се появят звездите,

пожелай си в този миг да станеш ти звезда,

завладяна от любовта.

 

 

 

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??