Нека в този ден чудесен
ти докарам любовта,
да се чувстваш ти прекрасно
с всички хора на света.
Нека слънцето те грее
да ти стопли то душата
и да бъдеш ти до всички хора
обичани от теб.
От сърце ти пожелавам
в тоз прекрасен ден
поне една мечтица твоя да се сбъдне
и да станеш най-щастливата жена на този свят.
А вечерта, когато грейне луната
и се появят звездите,
пожелай си в този миг да станеш ти звезда,
завладяна от любовта.
© Наско кирилов All rights reserved.