24.02.2015 г., 22:07 ч.  

Eдно българче 

  Поезия » Пародии
753 0 0

Аз съм Българче обичам,

като чета да сричам.

Книгите разлиствам

и нищо не разбирам.

 

Българче да се наричам 

първа радост е за мен?Да.

Най-важната ми цел в живота

на чалготека с нова мода!

 

Горе главата, нищо че е празна,

ноздрите ти компенсират за това.

От нищо не разбираш да признаеш 

те е срам, да нареждаш другите 

в това си най-голям.

 

Чуждата паница ти се вижда по-голяма,

ами така е... втория етаж отдавна хазяин няма.

 

Хралупата ти се обитава единствено от духове,

цяло чудо е, че си връзваш само обувките бе!

Днес модерно е да си тъпак,

от нищо да не ти пука, с всеки да си правиш "ташак".

 

Не съжалявам ако съм те обидил.

Ако нищо не си разбрал и получиш ТИК,

влез Google преводач да преведеш собствения си език.

 

© Ердал Амедов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??