4.09.2007 г., 12:34 ч.

Едно цяло 

  Поезия
672 0 0
Ледени кристали се  врязаха в сърцето ми,
описвайки вълшебна ледена дъга,
стъкълца се впиха кротко във лицето ми,
усетих огнена и кървава вълна...

Това чувство, до болка познато,
знаещо наизуст всяка част от моето тяло,
това чувство си ти, мили,
ти и болката сте едно цяло!

Следи оставят по лицето ми
кървавите струи вледенени,
кристалите, потънали в сърцето ми,
опитват от плътта ми запленени...

Поредната лъжа - така боли,
старая се да я преглътна, но не мога,
душата ми... ей сега ще отлети,
безсилна е да спре пороя...

Такава ли ме искаш вечно,
полужива-полуумряла,
излекувай, моля те, душата ми,
от кървава... превърни я в бяла!

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??