2.10.2006 г., 13:47 ч.

Едно изстрадало сърце ...  

  Поезия
1079 0 9
Понякога през дългата ,безоблачна нощ
чувствал ли се сам с плачещи без причина очи ?
Палил си в тъмното свещ
и мечтаел ли си за нещо отминало преди ?

Понякога шептял ли си името на Любовта,
без да знаеш защо , въпреки , че смисъл няма ...
Питал ли си се какво означава съня ,
който е само сън , а в душата ти оставя рана ?

Понякога молил ли си Бог да спре да те боли
и поне за мъничко времето да спре.
Клел ли си сърцето си с молба "Умри " !
или самотата всичко ти отне ...

Понякога стоял ли си сам сред мрака,
питайки се колко болка душата ти може да събере ?
Понякога ще ти го казвам , може тези думи за теб да не са утеха ,
но под Луната в същата Любов горя още едно изстрадало сърце ...

© Александра Матеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??