2.11.2006 г., 23:12 ч.

Едно малко слънце 

  Поезия
594 0 6

Едно малко слънце тупти в моите ръце

в очите му виждам целия свят

сбрал обич и нежност в мойто сърце

прави живота ми с чудеса богат.

 

Щедро пак към мен пръсти протяга

свива с поглед сериозен устнички

по бузките розови слънцето бяга

и потъвам в прегръдката на тези ръчички.

 

Недокоснат от грижи той ми носи утеха

и приема ме в своя бебешки свят

аз към него вечно ще търся пътека

защото обичам този малчуган сърцат.

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??