11.09.2009 г., 0:26 ч.

Едно момиче 

  Поезия
565 0 9

Едно момиче крачи  в утринта,

мечтите явно бърза да догони,

а то самото е една мечта -

като разцъфнали напролет клони.

 

Пазете се от пътя му сега -

зелена светлина то нека има

да крачи, докато не знай тъга,

да стигне, докато не дойде зима.

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??