Едно момиче крачи в утринта,
мечтите явно бърза да догони,
а то самото е една мечта -
като разцъфнали напролет клони.
Пазете се от пътя му сега -
зелена светлина то нека има
да крачи, докато не знай тъга,
да стигне, докато не дойде зима.
© Гинка Гарева All rights reserved.