17.10.2017 г., 10:14 ч.

Едно перо 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
632 1 7

По едно перо
е нужно, да се превърне
сламата в гнездо.
Едно перо от мен…
Едно от теб…

 

Едно перо не стига,
за да сме двама.

 

Едно перо – 
за да ме има
и за да ме няма.

© Драгомир Лаброев Всички права запазени

Драгомир Лаброев

17.10.2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??