Oct 17, 2017, 10:14 AM

Едно перо 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
637 1 7

По едно перо
е нужно, да се превърне
сламата в гнездо.
Едно перо от мен…
Едно от теб…

 

Едно перо не стига,
за да сме двама.

 

Едно перо – 
за да ме има
и за да ме няма.

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Драгомир Лаброев

17.10.2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??