5.11.2016 г., 17:39 ч.  

Едно писмо от любов 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
1133 2 6

 

 

Все още. Дори от далече.

Дори и от по-нататък.

Отвъд нещата. Помня те.

Всеки един миг те помня.

 

Твоя топъл бриз вечно чувствам.

Когато идваш при мен – любов,

и когато скачам аз по поляната,

хванат за твоите ръце. Моя душа.

 

Да забравя, че те обичам?! Как?

Как да те забравя? – Сърцето ми...

Ти си това, което пазя във всяка

своя частица. Едно писмо от любов.

© Антонио Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??