4.02.2006 г., 15:17 ч.

Едно разбито сърце 

  Поезия
766 0 1

Ритай ме,

отново и отново.

Не ме боли!

Да викам вече нямам сили,

отново ми го причини.

 

Ръце протягаш пак към него,

то още отпреди кърви,

сърцето ми брутално наранено

на късчета ти натроши.

 

Стискаш го със мръсни пръсти,

с очи пропити от омраза го изпепели.

Мъртво е, не виждаш ли?

Мъртва е и любовта.

Пак истината разпиля.

 

Искаш да крещя, нали?!

Вече не боли.

Безразличието ти

писъците мои заглуши.

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??