30.03.2017 г., 23:44 ч.  

Едно стихо 

  Поезия
302 2 3

Едно стихо ще напиша с нощ,

със затворени, очи изморени.

Ще го пробода в гърба с нож,

после и неговите мъртви вени.

Кръвта му черна ще събера,

и ще дам на теб да я изпиеш.

Тъгата негова ще ти набера-

душата си със нея да завиеш.

Едно стихо ще напиша с нощ,

със затворени, очи изморени.

Да ти напомня колко си лош,

със редовете си изпепелени.

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??