30.05.2009 г., 8:12 ч.

Едно стихотворение и млъквам 

  Поезия
487 0 8

                                  Искам всичко между нас да се повтори.

                                  Толкова горещо, силно го желая.

                                  И тогава в мойта мрачна стая

                                  твоят глас ще проговори

                                  и при мен ще дойде светлината.

 

                                  Искам всичко между нас да се обърка,

                                  вяра да не виждам в тъмнината.

                                  И на моите терзания в средата

                                  твоята усмивка пак да ме побърка,

                                  песен да прелива във душата.

 

                                  Нищо между нас не ще да се повтори.

                                  Толкова съм сигурен и зная.

                                  Въпреки че много пъти виждам края,

                                  чудесата случват се ще се говори.

                                  Обич ще пътува във сърцата.

 

                                   Искам всичко между нас да се повтори.

                                   С радост си приемам аз съдбата.

 

 

© Любомир Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??