1.04.2008 г., 17:26 ч.

Едно сърце... 

  Поезия » Любовна
1144 0 2
Мрак и тъмнина.
Едно изгубено сърце бие с последни сили в нощтa!
Едно сърце, разбито на хиляди парченца!
Едно сърце, прободено от хиляди игли!
Едно сърце, изгубено във вечността!
Едно сърце, страдайки от реалността!
Едно сърце, което спря да се надява!
Едно сърце, което потъна в забрава!
Едно сърце, което умира и диря не остава...!

© Мимс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • нека всички се обичат
  • Нека никога не умира сърцето ти и винаги да е изпълнено само с красиви,топли и слънчеви чувства!
Предложения
: ??:??